Jedna plus jedna

Partner a rodina je to jediné, co máme u sebe neustále. Peníze jsou a nejsou, auto je a není, práce se mění, vlasy pomalu vypadávají… 

Náš partner, rodiče a naše děti jsou s námi po celý život, každý den od ranního probuzení až do nočních hodin. Někdy o nich víme i celou noc :). Vliv našich rodičů vnímáme, i když s námi již v domě nežijí. Rodina má největší vliv na to, kým jsme a kým se stanou naše děti. Pojďme zušlechťovat naše manželství – pojďme na rande, pojďme diskutovat, pojďme se společně zasmát.

Zveme Kolín na rande je akcí, kde chceme skloubit všechny 3 věci – rande, diskuzi i humor. Za pomoci rautu z restaurace U 3 pírek (výběr ze 3 jídel), 3 seminářů a 3 témat k diskuzi chceme podpořit naše manželství. U stolu, kde budeme spolu s dalšími 3mi páry, bude šance poznat další lidi a zjistit, že možná všichni řešíme podobné věci.

Řečníky budou Martin Moldan a Ida Pencová. To, že bude akce veselá, můžete vidět z názvu 3 seminářů: Nekonečné rande – Trucpokoj a pisoár na zdi – Maminka to dělala takhle.

Účastníky sobotního rande zároveň zveme následující neděli od 10 h na obnovu jejich slibu manželství. Budete mít možnost si připomenout váš slavný okamžik a zároveň si navzájem vyjádřit slib do dalších let.

Akce 1+1=1 je určena pro páry od 20 do 120 let.

Začínáme rautem v sobotu v 16:30.

Těsím se na vás